Earth Hour 2019

Datum/Tijd
Date(s) - 30/03/2019
16:45 - 22:30

Locatie
WNF hoofdkantoor

Categorieën


Bekijk het programma van Earth Hour 2019 hier

Op zaterdag 30 maart is het weer Earth Hour. Wereldwijd gaat die dag het licht uit tussen 20.30 en 21.30 uur. Het Wereld Natuur Fonds vraagt hiermee de aandacht voor een duurzame toekomst van de aarde. Graag nodigen wij je uit voor ons Earth Hour event op het WWF-hoofdkantoor in Zeist.  Ook dit jaar belooft het weer een gezellige en unieke avond te worden.

Wat gaan we doen?
Het thema van dit jaar is de Plastic Wake Up Call en duurzaamheid. In het kader hiervan worden diverse presentaties, workshops en meer georganiseerd voor jong én oud. We openen de avond gezamenlijk met o.a. een presentatie door Kees Diepenveen, wethouder Ruimtelijke Ordening bij de gemeente Utrecht, en een presentatie door onszelf over het thema ‘plastic vervuiling’. Daarna kun je kennis maken met de verschillende aanwezige partijen die komen vertellen over hoe zij op hun manier bijdragen aan het oplossen van plastic vervuiling en waarom; onder het genot van een drankje en een hapje kun je met ze in gesprek gaan en kan eenieder zich laten informeren en inspireren om zelf ook (nog meer) deel uit te maken van de oplossing. Verder zal er ook bijzondere film draaien en kun je de heerlijke wijnen van Lekker Sapje proeven.

Het definitieve programma kun je HIER bekijken.

Interactief kidsprogramma
Nieuw dit jaar is het interactieve kinderprogramma. Speciaal voor de jongste gasten is er een workshop plastic recyclen en een presentatie van Lilly’s Plastic Pick Up. Deze jongedame is al tijden actief bezig met het plastic probleem en met behulp van haar initiatief vraagt ze hier aandacht voor. Naast dit alles kunnen de kinderen samen met hun ouders ook nog genieten van de film A Plastic Ocean

Earth Hour diner
Om 20.30 uur exact gaat het licht uit en genieten de aanwezigen van een duurzaam diner verzorgd door Saskia Beersten bij kaarslicht waarbij het Veerle Koens Jazz ensemble zorgt voor muzikale ondersteuning.

Meer info en inschrijven
Vanaf 16.45 uur ben je van harte welkom in Zeist. Deelname kost € 12,50 per persoon.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via utrecht@wnfregioteam.nl.

Let op! Er is plek voor maximaal 150 personen, dus schrijf je op tijd in. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor updates.

Programma en prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *