Let’s start! Challenge 1

Yes, jouw Plastic Wake Up Call Challenge start hier! Wat ontzettend goed dat je meedoet om je plastic verbruik te verminderen. Door de challenges te volgen helpen we je stap voor stap op weg in het proces. Ben je er klaar voor? Daar gaan we!

Challenge 1 – Meten is weten

Het meten van je resultaten helpt je om nieuwe dingen lang vol te houden. Daarom verzamelen we voor deze eerste challenge al het plastic verpakkingsafval dat je deze week gebruikt. Verzamel je plastic verpakkingsafval in een oude plastic tas, een vuilniszak of een door sommige gemeenten verstrekte plastic heroes-zak. Maak aan het eind van de week een foto van jouw plastic verpakkingsafval zodat je deze berg straks kunt vergelijken met jouw plastic verbruik van over een paar maanden.

We zijn heel benieuwd hoe het afval scheiden je af gaat! Plaats jouw foto op Instagram en/of Facebook en maak kans op een te gek prijzenpakket dat jou gaat helpen bij de komende challenges! De foto met de leukste, grappigste of meest inspirerende tekst wint. Wat moet je doen om kans te maken?
Facebook: plaats een foto van jouw plastic afvalberg op je tijdlijn en in de Plastic Wake Up Call Challenge Facebookgroep en daag iemand uit om ook mee te doen.
Instagram: plaats een foto van jouw plastic afvalberg en tag @plasticwakeupcall, @wnfutrecht en tag je vrienden die je wilt uitdagen ook mee te doen. Gebruik in ieder geval #PlasticWakeUpCallChallenge en #plasticchallenge1. Je maakt extra kans door extra updates in InstaStories, gebruik ook hierbij dezelfde tags!

In november maken we de winnaar bekend via deze website, Facebook en Instagram.

Nu je het plastic gescheiden hebt verzameld, kan het gelijk mooi gerecycled worden. Check onze tips en ontdek wat er wel en wat er niet bij het plastic verpakkingsafval hoort. We dagen je met de komende challenges uit om jouw plastic te halveren, onze tips gaan je daarbij helpen! Heb je al goeie ideeën hoe je dit gaat doen of wil je je ervaringen delen? Post dan een foto of filmpje in de Plastic Wake Up Call Challenge Facebookgroep en kijk ook wat anderen doen.

Succes en tot volgende week met een nieuwe challenge!

Something is wrong.
Instagram token error.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *