Plastic Vissen in de media

Op zaterdag 2 juni gaat het WWF-regioteam Utrecht e.o. weer de grachten van Utrecht op om het plastic uit het water te vissen. Op de dag na de Canal Pride in Utrecht hopen ze weer veel afval op te halen om de grachten en kades weer een stukje schoner te maken. Ook in de media wordt hier veel aandacht aan besteed.

Vrijwilligers vissen plastic uit de Utrechtse grachten

AD Utrechts Nieuwsblad schrijft:
Er wordt weer plastic uit de Utrechtse grachten gevist. Op 2 juni gaan zogenoemde ‘rangers’ van het Wereld Natuur Fonds (WNF) met andere vrijwilligers het water op om de grachten te ontdoen van plastic afval. Lees hier meer

RTV Stichtse Vecht en de Nieuwsbode Heuvelrug:
Na het succes van het Plastic Vissen in de Utrechtse grachten van 20 oktober jl. gaat het WWF-regioteam Utrecht e.o. (WWF Utrecht) op 2 juni aanstaande, de dag na de Canal Pride, weer de grachten op om samen met enthousiaste WWF-Rangers, hun ouders en andere geïnteresseerden het plastic uit het water te vissen. Tegelijkertijd organiseert de Green Office van Universiteit Utrecht een plogging run om tijdens het hardlopen het zwerfafval van de straat op te ruimen. Ook is WWF Utrecht samen met partners op de Stadhuisbrug met een stand aanwezig om geïnteresseerden meer te vertellen over de actie en om mensen te inspireren om bewuster met plastic om te gaan. Lees het artikel op RTV Stichtse Vecht of Nieuwsbode Heuvelrug

Ook Stadsblad Utrecht heeft aandacht besteed aan het grootse evenement op 2 juni. Lees het artikel hier.

rpt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *