WNF Plastic Vissen in de Utrechtse grachten groots in de media

Voorafgaand aan het Plastic Vissen in de Utrechtse grachten op zaterdag 20 oktober, hebben we al veel reuring veroorzaakt! Diverse media hebben geschreven over ons evenement, wat uiteindelijk ook heeft bijgedragen aan het succes van het evenement. Hieronder vind je enkele berichten over onze actie. Wil je meer informatie, of op de hoogte blijven van onze inspanningen om plastic verbruik onder de aandacht te brengen en onze tips en alternatieven lezen? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina of word lid van de Facebookgroep ‘Plastic Wake Up Call Challenge‘.

 DUIC – 2 oktober – Het Wereld Natuur Fonds (WNF) gaat plastic uit de Utrechtse grachten vissen. Dat doet het fonds om de bewustwording van de hoeveelheid vuil en plastic die er in de Utrechtse grachten ligt te vergroten.

Het WNF-regioteam van Utrecht gaat op 20 oktober een middag plastic vissen samen met de Utrechtse botenverhuurder Greenjoy. De verhuurder werkt aan ‘duurzame mobiliteit toegankelijk maken voor iedereen’ en stelt zes sloepen beschikbaar voor de ruim 50 WNF Rangers die gaan vissen.

Tijdens het evenement zal het WNF met een stand op de Stadhuisbrug aanwezig zijn om bezoekers te informeren over de actie. Deelname voor het plastic vissen is vijf euro. De opbrengst van deze activiteit komt ten goede aan de wereldwijde actie van WNF om het plasticprobleem aan te pakken.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *